25.11.2008

Birşey İstesem?

Bir şeyi çok isteyip kafama takınca olmuyor sanırım.Kitap isterim çıkartma aşamasında kalır,film isterim çekim aşamasına kadar gelir kalır,onu isterim olmaz,bunu isterim olmaz.isteklerime ara veriyorum bir süreliğine.
zaten yazı da yazamıyorum adam akıllı.yazılardan cidden sıkılan varsa yorum şeyettirsin bizahmet.tepkilerinizi merak ediyorum artık.
sıkıldım ben olmayan sonsuz işlerden.

7 yorum:

  1. şimdi ben aşağıdaki yazıyı okudum...bunu da okudum..

    nerede istediğini anladım...

    kaldığın yerden kıpırdamak istemiyorsun sen kuzum...o kaldığın yer neresi ise pek bi sevmişsin...

    bıkkınlık mı tembellik mi karamsarlık mı boşvermişlik mi acıların çocukluğu mu ne bu ???

    birşeyi çok istersen asla olmaz...ama bu şevkini kırmamalı...

    yarım kalan şeylerin bir sebebi vardır bi bak bakalım etrafına silkelen bi...

    yazılarından sıkılmıyorum ben kendi adıma konuşacak olursam...zevk alıyorum okurken...hatta uzun süre ara vermen üzüyo bile...nerde bu çocuk gene diyorum :))

    sıkılma dört elle sarıl yeteneklerine..:))) tamamla yarım kalanları elinden geldiğince...emeklerine sahp çık kuzummm :)))

    YanıtlaSil
  2. yarım kalmak sıkılmak tanıdık mı ne?
    yazılarının oturup en kötüsünü seçsek onu dahi okurken sıkılmamışımdır .filmi çekemediğine üzüldüm .bir gün o olur belki ama yazmayı sakın ola bırakma!

    YanıtlaSil
  3. istememin sınırı yok demirbey, bu sefer de sınır iste kendine ne olacak.

    okuduğum en kaliteli en eğlenceli blog burası. (yağlama işlemi tamam)
    ara vermek istersen fazla uzatma sen körelmesen okuyucu körelir (gereksiz nasihat bölümü de tamam) -buradan gerisine çalışacak vaktim olmadı-(bilinçsiz tüketici etkisi de tamam)

    YanıtlaSil
  4. yazdığım yazılarla ilgili bir iç hesaplaşmaya girdim.çevrede bir çok yazan insan görüyorum ve hepsinin yazıları kendine süperimsi geliyor ama lise aşığı laflarından öteye gidemiyorlar benim gözümde,acaba benim de yazılarım bu şekilde mi gözüküyor başkalarına diye merak etmiştim,içimi rahatlattınız şimdilik.çok sağolun

    YanıtlaSil
  5. ay iyi ki bulmuşum bu blogu ha.aferin.
    bi de bu son derdi türklerle ilgili bişey bence.çünkü izlediğimiz filmler yüzünden.en önemli yeri sonu gibi.aslında sonu olmayan filmler daha güzel.götünden son uydurabiliyosun mesela,naber?o yüzden sonu olmasın siktiret,bazen ortalarında da güzel şeyler oluyo ki sonu yoksa direk ortalardasın.sınn sınn sınnn.

    YanıtlaSil
  6. yazmaya devam okuyan birileri var, olur, bulunur, seni tatmin etsin yeter..meraktayiz, keyifteyiz, gerisi bos, geris yalan..

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?