24.07.2009

27-5 yaş sendromu

Ne yapıyorum lan ben?Yaş olmuş 22 hala 60-70 kişiyle aynı anda,aynı sınıfa girip benden daha fazla sene okul okumuş,anlatmakta olduğu konuda benden daha bilgili bir insanı bir devamsızlıktan sınıfta bırakma tehdidi yüzünden dinliyorum.Tek tek bakteri isimlerini sayıyor,benim görevimse onları ezberlemek.

Yaratıcı adamdım lan ben,ölüyorum bu bölümde.Oz cadısı gibi.Eriyorum

Şimdilerde ise 'Food preservatives' denince "hıffzıssıhhh" diye kendi kendime gülüyorum,buna gülecek adam mıydım ben?

Ayakkabının içinin tabanı ya da çorabımın tabanı çok ısındı.Arada fark var biliyorum ama ben hangisinin ısındığını çözemiyorum.Ne olursa olsun iyiden iyiye yanıyor ikisinden birisi.Ürperip titriyorum.O sırada yoklama kağıdı geliyor.Ürpererek titreyişimin yarattığı vibrasyondan yararlanıp atıyorum titrek imzamı.Koskoca adam oldum imzama bakan 3 yaşında çocuğun kalemle ilk tanışmasında bıraktığı iz zanneder.Tam adımın karşısına imzamı atmakta zorlanıyorum zira aklım hala ayağımdaki önleyemediğim sıcaklıkta.Buna benzer durumu bir keresinde bir filmi anlatırken yan roldeki şahsın gerçek ismi olan Yadigar Ejder aklıma gelmediğinde yaşamıştım.Kafama takınca uyuyamıyorum bir de.O ismi hatırlayana kadar konsantre olmamı gerektiren hiçbir işi yapamamıştım.Şimdi de 'fatality rate' in neler olduğunu dinleyemiyorum aynı sebepten.Normalde sadece fatal sözcüğü dikkat kesilmeme yetip de artar normal zamanda aslında.

Çim biçme makinasının sesi uzaktan insana hoş gelir.

Huzursuzluk yaratmıyor en azından.uzayan çimi kısaltıyor.O olmasa,o sesi çıkarmasa nasıl olacak çim kısaltmak?Olmayacak.İşte böyle olaylar için soktumunun uzun bacaklı ingilizleri vital diyor.

Düğünde çalınan davul gereksiz,ramazan davulu gerekli.Düğün davulcusuna apayrı uyuzum zaten.Her şarkıya aynı ritmi ver,nasıl olsa gençlik bas gitara odaklanmış.Ritmbaz olmaktan uzak genşler.

Ahahhah hoca 'Adult' dedi.buna da güldüm.Hey gidi geçmiş,lise çağlarımda okulun porno tedarikçisiydim canyoldaşım Emin'im le beraber.

Sibel Kekilli!İyi ki Duvara Karşı da oynayıp meşhur oldun o dönem.Sayende millet tabldot yerken biz karşı lokantadan iskender söylüyorduk kendimize.

Casio F91 W'ma göre yirmi dakikalık bir süre var sınıftan herkesin çıkmasına izin verilmesine.Ömürden bir yirmi dakika.

Çok meme var sınıfta.Erkek başına 6 x 2 = 12 ayrı meme var yaklaşık olarak.Alıcı gözüyle bakmıyorum,haber değeri taşıyan bir unsur olarak gördüm bunu ve yazasım geldi sadece.Güzel meme yok.Favorili,bıyıklı kız memeleri var.Bu kızların ayak başparmaklarında kıllar da var.Baba ayağı gibi.

Erkek başına 6 x 10= 60 kız ayak parmağı düşüyor.Genellikle her altı kızın dördünün ayak serçe parmak tırnağı yok gibidir,hatta yoktur.(4 x 8)+(2 x 10)=52  tam ayak parmağı tırnağı var (Not : ayak fetişisti değilim,tam aksine ayaktan nefret ederim)

Son olarak Allah kahretsin ki erkek başına 5 zıbınlı kız var.Her 6 kızın 5'i göt çatalını bir musluk tamircisinden çok daha fazla önemsiyor ve götünü zıbınla sağlama alıyor.Zıbın açmaya çalışırken can veren gençlerimiz için bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum seni ey okuyucu!

Saymaktan saygı,durmaktan duruşu

10 yorum:

  1. sonlarda yanaklarım agrıdı adeta :))

    YanıtlaSil
  2. Çim biçme makinasının sesi uzaktan insana hoş mu gelir:))
    Gelirgelmez kampın neşesi olan zenci futbolcu muhabbeti tadında komikli bir yazı olmuş hakaten.Performansınızdan goruluyor ki aklınız ders çalışmak dışında her şeye yatkın maşallah :)

    Bi tane herze de benim yazasım geldi şimdi:olayları oluşum esnasında izlerim çok inşaat izledim ahaha..neyse.

    Hacı sokrates efendinin sünneti konulu yazınızı da merakla bekliyoruz demirbey.Son olarak;tabi ki ben wallace!

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. food preservatives he mi
    altıma ettim gece gece :)

    YanıtlaSil
  4. şu zıbın denen şey çok rahatsız yahu. ben denedim ama yok cık olmuyo yani. onu taşıyan kızlara hayretlerimle birlikte saygılarımı sunuyorum. hele ki bu sıcakta da giyiyorlarsa eğer pes diyebilirim sadece. kesin hepsi pişik olmuştur onların. ıyk.
    saygılar sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. gül vardı bi tane sizin sınıfta mı o

    YanıtlaSil
  6. gül? olabilir, isim hafızam olmamakla beraber ayak parmaklarında kıl bulunan-ayriyetten koltuk altları da kıllı geziyor bunlar- kızın da adını iyi ki bilmiyorum

    YanıtlaSil
  7. biraz fazla haksızlık etmemiş misin kızlara??ama çok güzel olmuş ya...derste yazmanda ayriyetten güzel(öyle bi his uyandı içimde)en azından kimimiz ders saati adı altında geçen zaman zarfında faydalı bişey yapıyo:)

    YanıtlaSil
  8. ~ ya ben ? ya ben napim ? bunlara anlık maruz kalmak bile insanın beynini boşaltırken, extra 2 yıl boğuşan ben ?
    Not : ayak dedin ya, bir bir anlattın ya .. allah belanı versin !

    YanıtlaSil
  9. napalım yahu,ben de en az 1 yıl daha maruzum o favorili,şakaklarından favorilerinden terleyen kızlara.

    YanıtlaSil
  10. ~ bu kayıt için son söz : o tornacıyı bi yakalasam .. ah bi yakalasam .. hani şu bölümdeki tüm o favorili, bıyıklı, alınları sivilceli kızları modelleyen o tornacıyı ..

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?