31.01.2010

Demirören Demirören Bulunmaz Eşin!!!

 Bugün benim gibi milyonlarca Beşiktaşk sevdalısının gözü aklı fikri olağan genel kurulda olacak.Yeter çığlıklarımızı ninni diye oğlu Cemal'e dinleten,en büyük Beşiktaşlı olduğunu iddia eden ama biz taraftarlara göre gün geçtikçe klübün içine sıçan,elinde 10 lira varken 100 liralık harcamalar yapıp veresiye yazdıran Yıldırım Demirören utanma,arlanmadan nasibini almamış olacak ki bugünkü kongrede başkan adayı olarak boy gösteriyor.Seçilmesine kesinlikle karşı olduğumu anlamışsınızdır.Fakat işin kötü tarafı eğerki Yıldo seçilmezse başkan olacak diğer adam Murat Aksu da pek temiz,icraatlarına güven olmayacak bir adam.Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal sendromu.

İçim acıyor şu halimizi gördükçe.O klübün başına gerçekten o klübün kıymetini bilecek olan bir adam gelmeyecek.Ve biz,klübün gerçek sahibi taraftarlar malesef kongre üyesi olamadığımız için bu durumda elimiz kolumuz bağlı ya tutarsalara bakıyoruz.

Son olarak Yıldo seçim konuşması yapmak üzere katıldığı Lig Tv deki bir programda öyle bir laf etti ki elim ayağım kesildi.Halkın takımı diye nam salmış,en büyük semt takımı Beşiktaş'ın gerçek sahibinin kongre üyeleri olduğunu belirtti paşa.Milyonlarca taraftarı yok sayıp, 10 bin kişilik ensesi kalın grubuna yaranma arzusu ile ağızdan çıkan bu sözler karşısında sinirlenmemek elde değil.

Kimse Beşiktaş'tan üstün değildir,ne anne ne baba ne sevgili ne kardeş.Beşiktaş hem annedir hem babadır hem sevgilidir hem kardeştir.Ve Beşiktaş Beşiktaşlınındır,belli bir zümrenin eline oyuncak olarak sunulamaz.

"3hece 8 harf sadece Beşiktaş!"

2 yorum:

  1. ilk yorumu yapayım dedim...uzun zamandır seni takip etmeyi özlemişim azizim...şu an itibariyle 2000-1200 üstünlüğü var yıldonun ve giderek artıyo...çok üzgünüm...KARANLIK ÇOK KARANLIK...ha bu arada sami hazinses ah seni...

    YanıtlaSil
  2. olsa olsa karabasan bu.bir gün uyanılacak ama o uyanma süresi uzadıkça karabasanın gerçek kimliğimize etkisi artıyor.

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?