23.12.2010

Şuğan = Seni Sevemediğim Zaman Dilimi

Sevgili 'Çocuklarımın Annesi' , Biricik Eşim,

Merhaba (Burada burnumla oynadım, bilirsin (yani bilmezsin aslında beni daha tanımıyorsun belki de) çekingenken böyle bi tikim var, vakti zamanında M.Ali Erbil’in programlarına çıkar mıyım diye çok heyecanlanmıştım bu tik ortaya çıkınca, olmadı. Kısfmet. Aç parantez kapa parantez arası bu kadar uzun olmaz kapıyorum şimdi, sen ara! )

                Nasıl bir beni hayal ediyorsun merak ediyorum şuğanda. Şuğan çok güzel bi yer; yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve kombili geçiyor. Şuğandan adam çıkmaz diye bi laf varmış; bakıyorum, günden güne tanıyorum insanları ve diyebilirim ki: Külliyen yalan. Şuğanlıların hepsini facebook ta kardeş listeme ekleyesim geldi, liseliye döndüm anında. Yeminim olsun bir Şuğan'lı foto paylaşsa herhangi bir sanal platformda hemen ilk yorumcusu ben olurum, içten içe ona yanık olan aşığından bile hızlı davranır  yaparım  ilk  comment'i    " ♥ ♥ ♥ ♥ çk gzell çIkmşŞın cnımmmm    ♥♥♥♥"  diye. Neyse yeter bu kadar övgü.

             Cidden nasıl bir eş hayal ediyorsun? Belki şu anda öpüştüğün adamla evlilik hayali kuruyorsundur. Ama bana düşeceksin bilmiyorsun, okursun bu yazıyı 30 lu-40 lı yaşlarımızın sonunda bir gün kahvemizi içerken, o adam aklına gelir. Garip bunlar, azıcık kıskanırım sen öyle boşluğa dalıp eski yiyişmelerini anımsayınca. Üzülürüm ama olsun, o an elin elimde nasılsa. 

               Nasıl güzel eller, nasıl güzel gözler istiyorsun. Nasıl bir boy pos değil mi? Benim bu notu kaleme aldığım günlerde ülkemizde Nejat İşler,Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ gideri en çok olan artistler. Kız kıza konuşmalarınızda belki de "Of şu kenan gibi bi sevgilim olsa da, uffşşh(tükürüğü çek) günde 10 posta kaysa bana" falan diye edepsizce konuşuyorsunuzdur. Kızmam, ben de aynı şeyleri ilk ve tek celebrity aşkım katy perry için dillendiriyorum kimi mecralarda nadiren. Katy'yi boşver şimdi, ben kısaca diyorum ki 'Ben bir Kenan, bir Kıvanç değilim. Trilyon tane ameliyat geçirsem de olamayacağım' , keşke buna hazırlıyor olsan kendini bugünlerde. Ama Kenan ya da Kıvanç ya da Nejat da ben olamazlar, ben de nev-i şahsıma münhasır güzellikteyim, manen de olsa güzel insan olma sevdasındayım, oluyor gibiyim. Zaten Kıvanç, Nejat, Kenan hepimiz ayrı kulvarlarda ayrı güzellikler taşıyoruz fakat hiçbirimiz bir Alex değiliz. 

           Görüşme imkanımız olsa 'Hiiiç gerilme, ben istiyorum ki insan gibi yalansız dolansız sevelim sevişelim, bitirelim birer ömrü beraber. Benim senden gram beklentim yok, tek isteğim gözlerinin gülmesine katkıda bulunabilmek. Mümkünse ömrüm yettiği kadar... ' derdim ve zamanı gelince görüşmek üzere ayrılırdım yanından. Suratımı da lojman kapısı buzlu camıyla mozaiklerdim, heyecanını kaybetmezdi ilişkimiz.


               Ben burada senle geçireceğim ömrü biraz azaltıyorum: Sigara içiyorum. İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum, seninle tanışınca öğrenebileceğim bunun cevabını ancak. Umarım pişman olurum birazdan içeceğim sigara ve seni bulana dek içilecek olan binlerce sigara için.


               Sahi cidden nasıl bir benin hayaliyle yanıp tutuşuyorsun kimbilir? Beklentilerin hep boşa çıkacak diye korkuyorum. Hep 'Boşa çıktı' dediler şimdiye dek, fazlasıyla doldurmama rağmen. Kırıldım, sonra 'Haklıdırlar kesin' dedim, ne yapayım.. Ben bugün, 23 aralık 2010 tarihinde ve saat 21:42 iken bunları senin için kaleme alıyorum ve bilmeni isterim ki sana istemeyerek de olsa öyle ya da böyle yaşatacağım bütün hayal kırıklıklarını iki çift tatlı kelamım, tüm elimden gelenimle örtmek için sabırsızlanıyorum …

                Görüşmek üzere.. Demirbey’in

5 yorum:

  1. bi takım şakalarla desteklenen bu yazı karşısında,
    hüzünlendim.

    YanıtlaSil
  2. ben de beğendim ama şu katie kim merak ettim

    YanıtlaSil
  3. hayatımda hiç şu kalplerden kullanmadım lan "♥ ♥" evet. yazıdan çıkarabildiğim tek sonuç bu.

    YanıtlaSil
  4. @idril Ne kadar eski yazımı bulup okumuşsun, ne çok sevindim. Kalpleri de aman kullanma tumblrcı kız gibi boşver..

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?