8.02.2010

Mr. MOUSTACHE


BIYIK NE DE GÜZEL BİRŞEY!

Bıyık birçok konuda ademoğlunun faydalanması için üst dudak üzerindeki bölgeden çıkmakta olan kıl bütününe verilen addır.Sünnetli,fırça,komün,ülkücü,tüy,pos bıyık ve daha aklımıza gelmeyen birçok bıyık türü mevcuttur.

BIYIK EN SON NE YEDİĞİNİZİ HATIRLAMANIZA YARDIMCI OLUR!

Bıyıklar insana en son tükettiği öğünü hatırlatır.Mesela yandaki örnekte tadına doyum olmayan kup griye isimli tatlıyı yemiş,tatlım bitince de haliyle kalkıp eve gelmiştim.Fakat o da ne?Televizyon izlerken tatlı tatlı dilimin üzerinden geçen bu tat da neyin nesi.Evet Kup Griye.Akşam yemeğinde yediğim taze fasülyenin leş tadını silip attın ağzımdan.İyi ki partiküller halinde sızmışsın bıyıklarımın arasına.
Bıyık tadına doyamadığınız lezzetleri ummadığınız anlarda size sunar ;)

BIYIK ÇİRKİNLİKLERİ GİZLER!

Hiç unutmam;12-13 yaşlarındaydım.Tatil için maaile,ismini verip hava atmak istemeyeceğim bir tatil beldesindeydik.Neden bilmiyorum ama amcamla karşılıklı oturup öyle boş boş manzarayı izlerken 'Amcacım,benim dudaklar köfte dudak di mi?Böylesi makbul olanı di mi?' diye onaylanmak istercesine amcama danıştım.Amcamsa : 'Dudağı mudağı anlamam,ama senin o ağzına o dudaklarla beraber komple amcık ağız denir.' demişti.Yıkılmış,yıllar yılı üst dudağımı jiletlediğim günler o günle başlamıştı.

Efenim bir süre sonra bıyıklarım çıktı ve artık bıyıksız gezmemekteyim.Sizi temin ederim ki bıyık sayesinde ağzınızın büyüklüğünün,dişlerinizin çarpıklığının,diş renginizin,ağzınızın yanında kalan beyaz atmıkımsı tükürük birikintisinin farkedilirliği %80 lere varan oranda düşüyor.

BIYIK SİZİ ADAM YERİNE KOYDURTUR!

Efendim,bu maddeyi hiç ispatlamama gerek bile yok.Janki gibi topsakalla,nokta sakalla,komple çene kemiği üzerinde uzanan sakalla gezen adamın toplumdaki kaale alınırlığı ile bıyıklı bir adamın kaale alınırlığı arasında dağlar kadar fark vardır.Siz hep 'Buyur abi' denilensiniz,diğer bıyıksızlar ise 'Ne var genç!' hitabına maruz kalmaya mahkumdurlar.

Bunun yanında kızlar henüz bıyıklı erkekler yerine bu az önce anlattığım 'Ne var genç!' diye hitap edilenleri tercih etmektedirler.Yine de emin olun mutlu,mesut,seksten sekse koşacağımız günler uzak değil.Siz bıyıklı tarzınızı erkenden oluşturunki ileride 'Moda oldu da bıyık bıraktı bu ipne abi yeaaa' şeklinde eleştiriler karşısında  'yok aslında,mok aslında' diye kıvırmak zorunda kalmayın.


UYARI

BIYIK SİZİ ÜST DUDAĞA MAHKUM EDER!!!

Her ne kadar birçok faydası olsa da bıyığın dezavantajları da mevcut.Bunlarda en önemlisi bıyık sizi olası bir dudaktan öpüşme durumunda üst dudağa mahkum eder.Malum kızların alt dudakları daha bir tatlıdır,bu nedenle kimse alt dudak dururken üst dudağa yeltenmez.Gelin görün ki kızlar üst dudağınızdaki bıyığa,canınızdan bir can olan bıyığa fırça gibi kıllar olarak bakmaktadırlar,bunları dilli dudaklı öpmek istememektedirler,tiksinmektedirler.Bu nedenle öpüşme esnasında öpüşmeyi yöneten taraf konumuna geçerek sürekli sizin alt dudağınızı öper ve size kendi üst dudaklarını bırakırlar.Bıyığın bunca olumlu yanına karşın bu negatif yanı görüp de bıyık bırakmaktan vazgeçmeyin.Aylarca düşünüp alt dudaktan öpme yolu olarak Spiderman öpüşmesini denemeyi uygun gördüm.Spiderman'in o turuncu kızı apartmana tutuna tutuna gelip tersten öptüğü sahne var ya ,işte o sahnedeki gibi öpüşürseniz iki taraf da alt dudağı öpmeyi başarabilmektedir.


DİPNOT: Hacettepe Üniversitesi Gıda mühendisliği bölümünde her 1 erkeğe 6 kız düşmekte.Fakat rakamların sihirli dünyası sizi aldatmasın.Burada o demin saydığımız her 6 kızın 5'i bıyıklı,sakallı,favorili.Mecnun misali 2 gr am için dağları delip de hacettepe gıdaya gelmeyin,öss yaklaşıyo yazmayın bu bölümü.Aman diyeyim!

12 yorum:

  1. ''Bıyık'' ı bir fenomen haline getireceğinden endişe duymaktayım dude..!...Balıkçı Turhan'ı bile bu fenomene; '' Hadi koçum bak büyük gösterirsin'' diyerek ikna ettiğin için tekrardan endişeliyim, bıyıksız değilim bu aralar ama yine de bir spiderman ın tehkilede olduğunu hissetme eylemini gösteriyorum. Saygılar...

    YanıtlaSil
  2. fight for kisses videosunu izleyip yıllar boyu cillop gibi gezdim ama artık bıyık dünyasına merhaba demenin vakti geldi de geçiyor mu ne yoksa!!

    YanıtlaSil
  3. geleneksel olarak bıyıkları kestim yine, yine bana hasret yine bana depresyon.

    YanıtlaSil
  4. yapmaa samii! :) seni bıyıksız düşünemedim bak şimdi ehe
    dipnotuda çok başarılı bulduğumu belirtmeden geçemiycem :)

    YanıtlaSil
  5. spiderman olayı harika ya ilerleyen günlerde bir dudak öpme fırsatım olursa kesinlikle deniycem yalnız şu an bazı zorunluluklardan dolayı o güzel bıyıklarımı bırakamamaktayım

    YanıtlaSil
  6. metzelder--önlü arkalı kafa kağıdınla gel bana bıyık çıkmasa da biz yardım ediyoruz gir klana.
    sami--yerinde olsam cep telefonumdaki tüm kızlara 'beni öperken rahatsız olma diye kestim bıyığı" mesajı atardım.
    adsız--zorunluluk dediğin nedir ki,ben yıllardır eşin dostun düğününe gidemiyorum gazi orduevinde yaptıkları için.Bıyık fedakarlıklar,kahramanlıklar gerektirir.

    YanıtlaSil
  7. beni tanırsan bıyığım için ne kahramanlıklar yaptığımı iyi bilirsin hatta birazdan bir fotomu koycam

    YanıtlaSil
  8. http://img.negatif.com/photos/lowres/0/9/2/092622/ae2f64a2dea13ade9bb264c7c3080b37.jpg

    buyrun

    YanıtlaSil
  9. kılda keramet olsa diye girsem çok mu yüzeysel kaçar?

    YanıtlaSil
  10. Bölümdeki kızların bıyığına laf atacağına bence avantaja çevir bu durumu.al san alt dudakta ısrarcı olmak için bir bahane:Dhoş bıyıklı biri alt dudak için bile olsa öpülür mü tartışılır ama:Dbu arada 6 da 5i bıyıklıymış ya 5 buçuk olsayda oran?intihar sebebi mazallah:)ayrıca belki moda yapılmaya çalışılıyo kızlardaki o bıyıklar:D
    durumu ancak bu kadar kurtarmaya çalışabildim artık ne kadar başarılı olduysam:D
    son olarak I LOVE BIYIK!I LOVE VERY BIYIK:)

    YanıtlaSil
  11. ~ seni bıyıklı sevdim.

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?