20.02.2009

Ben Hikayeciyim Ey Müridlerim

Beni az buçuk biliyor,tanıyorsun ey kitle.Anlık durumları blogda entry yapmam,hikaye kurgularım yazarım paylaşırım.Ama bugün anlık yazasım geldi zira google analytics incelememde arama motoru üzerinden siteme gelen arkadaşların ne denli garip olduklarını gördüm.Google sözüm sana!:

sevgili google neden şu aşağıda yazan şeylerden ötürü insanları benim siteme yolluyorsun,bu şekilde seçkin müridlerime bok attığının farkında değil misin?Google dan özür maili bekliyor ve garip aramalarla siteme yönlenenlerin aradıklarını tek tek afişe ediyorum:

  • biber dolması kim tarafından ilk bulunmuştur
  • gülpembenin flüt üzerindeki notaları
  • yumurtlamalı
  • yılan hikayesini flütle çal
  • madonna nın götü
  • laf sokma yarışları
  • götünü

ve sonuncu ve en güzeli

  • 18.02.2009 tarihi ile konsomatris arayanlar

12 yorum:

  1. sana bu ayıbı yapan google pişmaniyeyi aratanlara da beni sunuyor..çok ayıp çook.. hem de çok üzünççç :@

    YanıtlaSil
  2. çok şey paylaşmak istedim bu yazı üzerine ama söylenicek söz kalmamış ki.yumurtlama lıya bir açıklama bekliyorum ama ;)

    YanıtlaSil
  3. google a adres sorulmaz demek cerenimiss.
    ben bu yaz karetta karetta olaylarına katıldım ondan mı haber aldı bu gugıl acep duygu ha?sorana beni söylüyor şimdi "bu adam 3.günün akşamı sessizce gruptan ayrılıp pansiyona yerleşti,tabiat zerre sikinde değil" diyecek kesin

    YanıtlaSil
  4. öncelikle güzelim lafını üstüme alınmıyorum demircim.
    ayrıca gugıllaya gugıllaya seni bulan adamlara tavrın da, ııh, esnaf tavrı, pazarcı tavrı değil. adam gülpembenin notalarını aramış, nolcak yazsan şuraya? sen esnaf adamsın! müşteri demekki bunları istiyor, sana da gidip bulup getirmek düşer. bak yarın gugılda arayacağım konsomatris diye, eğerki blogunda bulamayayım!!

    YanıtlaSil
  5. aradığı konsomatrisi bulmuş mu ki burda? bak eğer bizden habersiz böyle işlere girdisyen çok darılırız, insan haber verir.

    YanıtlaSil
  6. oğlum bu limewire' kimi yazarsan yaz pornosunun çıkması gibi birşey.

    YanıtlaSil
  7. madonnanın gotunu jesus luz aratmışmış.
    tabi.

    YanıtlaSil
  8. neyin demiri neyin beyi allasen? merakımdan soruyom..

    YanıtlaSil
  9. allah ıma bunların hiçbirini aratıp bulmadım senin blog u demir bey.ama çok güldüm be .hepsini toplasak nasıl bir profil çıkıyo ortaya yahu .biber dolması,madonna götü,konsomatris. merak ettip kimse dönüpte götünü görenler diye aratmamış mı keh keh

    YanıtlaSil
  10. kendi naiflik cumhuriyetimde insanlaarın bana yani reisi cumhurlarına olan seslenişi o güneş.

    YanıtlaSil
  11. biz bazen bölümde ''Demirbey çok yaşa, Demirbey çok yaşa'' dye bağırıyorz mesela reisimize olan sevgimizi bastıramayıp :p

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?