9.02.2009

ÇOK ÖZÜR LAN!!!



Geçtim ayna karşısına,"ulan" dedim "zaten albeni denen müesseseye uğramamış bu sima,'Ay çok çirkin ama çok da sempatik' denecek bir yanı da yok bu suratın.E ben ne bok yemeye suratımı milletin gözüne gözüne sokuyorum profil fotoğrafımda o halde".Bi adriana lima ya bakıyorum,gayet insan,bi bired pite bi ne biliym coni depe bakıyorum bunların hepsi insan,bi de aynaya bakıyorum."uuuu" diyorum ,ulan deminkiler insandı da ben neyim?
Ey okuyucu kitlesi,her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan sana sesleniyorum!Senden özür diliyorum.Ben yaklaşık 1.5 yıldır,çirkin suratımı sanki bir tabloymuşçasına senin gözüne gözüne sokmuşum.Ahanda kadın küpem,ahanda sakal cennetim,ahanda hangar gibi ağzım deyu göz zevkinin içine etmişim.Sonra utanmadan da neden yazılarım okunmuyor,neden yazının altında "1 çorum yapıldı" ibaresi gözükmüyor diye boşa hayıflanıp durmuşum.ah ben farkına varsaydım kendi suratımın,o resim orada dururken tutup da entry ler girer miydim civelek gibi canım okuyucu.Beni affedin,bırakın elinizi öpeyim.Artık daha uzaktan,detaysız ama beni anlatan fotomla karşınızda olacağım.ben herşeye şaşırırım dostlar,masaya bakarım aa masa derim sanki yeni icad edilmişçesine.Kurşun kalem görürüm şaşırırım,varın siz düşünün götten itmeli uçtan yumurtlamalı kalemle tanışıncaki hissiyatımı.
sizi sağ üst köşedeki yeni benle başbaşa bırakıyorum.
edit: (o fotoda kafamda duran kırmızı full cap'imi kaybettim.Aynısını bulup bana getirene ruhumu satarım)

17 yorum:

  1. çirkin olduğunu düşünmüyorum ben şahsen;)

    YanıtlaSil
  2. ondan mı dersin lan hakket?dur ben de değiştireyim bakalım nasıl olacak.ama bu fotoğraf güzel bak.eski fotoğraf kötü demiyorum,bu güzel diyorum.bi de photoshop kullanmayı öğrensek var ya,çok şahane ekmek var bize demedi deme.

    YanıtlaSil
  3. başka neden olacak ey aziz dost.sorarım sana şahane tadı olmasına rağmen yeri geliyor çikilop yerine sırf paketi yüzünden halley yemiyor muyuz?işte bu da o hesap.cidden okunmayı istiyorsak ona göre fotoğraf kareleri,fotonların havalarda uçuştuğu şeyleri koymamız gerekiyor profile.
    elim ayağım titriyor aras,kız resmi koymayı bile düşündüm acaba alaka görür müyüm diye.

    YanıtlaSil
  4. yapma lan öyle şeyler,ben kız resmi görünce dadanıyorum komikli şakalı yorumlar yapıyorum.rotayı şaşırır sana da yaparım,rezil rüsva oluruz.ben profilime bakamıyorum bile kardeşlik,sen buna ne diyosun peki?işemeye giderken tuvalette bir fotoğraf çekileyim de onu koyayım bari.tanrı yardımcımız olsun.amin.

    YanıtlaSil
  5. Yakışıklı olmanın hayatı yüklenebilmeye ekstra bir faydası olduğu inancına sahip olmak cahil cesaretinin vucuda zuhur etmesinden başka birşey değildir.

    Hayat skorlar skalasından ibaret değildir.Haddizâtında insan tık deyip gidebilir.Muhim olan da budur.

    Centilmen,zeki ve çevik erkeklere saygı ve sevgimiz ilelebettir.

    Sevgiyle.

    YanıtlaSil
  6. Özür dileme bence, çirkin falan değilsin hatta sakalın çok hoş fotonu beğendim ben:)biraz yazılır gibi oldum sanki ama bunları gördüm yani :)

    YanıtlaSil
  7. siz beni anladınız ben de sizi anladım ey okuyucu,anladım ki güveniniz tammış yazılarıma.
    her ne kadar paketimiz kese kağıdından da olsa siz kese kağıdının içindekinin alüminyum folyoya sarılan şeylerden çok daha lezzetli olduğunu farketmişsiniz.
    siz beni okursunuz da ben yazmam mı,azim geldi,şevk geldi şerefsizim.

    YanıtlaSil
  8. o zaman aşk ile Allah Allah diyoruz hep beraber (:

    YanıtlaSil
  9. öbürü de güzeldi bence,
    haksızlık etmişsin.. =))

    YanıtlaSil
  10. çocuk ilk foto daha güzeldi lan!sonra bundan dikkat çekmeye yönelik davranışlar yok beni kimse izlemiyor da yok ben izlenmiyorum da hep bunlar çirkinlikten doğuyor da(burda da çirkin ördek yavrusu modeli yaratılıp güzel daş hatunlara acıma yoluyla da olsa bir sookulma bir yanaşma seziyorum) bu tip şeylerle bana gelme.bence şeyi kullan lan hani kızlar kendini güldüren erkekleri seviyomuş ya sende öle yap gıdıkla takla at espri yap.lan cem yılmaza bak kıçıma kaş göz çizsem daha güzel adam olur ama cansu dere midir nedir o zıkkım adamın kıçından ayrılmıyor neden!kız gülüyor yahu...hmm evet şey kem küm o zaman diyorum eski foto geri dön ben onu seviyodum 'yakışıksız ama sempatik'ti(anti klişe timi geliyoooooooooooooooooooooor)

    YanıtlaSil
  11. dur bi de gülen kafa koyuyum
    :D
    :P
    :)
    =)
    ^^
    XD
    evet burda sevimli güldüm (kötü niyetsiz ışıl bence bu)

    YanıtlaSil
  12. off yorumlar gırla gidiyo :))
    eıı das iz köln das iz şututgart..
    meger ne cok hayranınız varmıs sayın demir! baya popülermişsiniz meger, bir yazıyla ediniyomussunuz bu kadar hayraanı! bu blog kaç katlı :D 3...4.. ıı ben sayamadım vala :S bide antikaya olan merakınız cok konusuluyor bu aralar??
    hadi gezens;
    katılmıyorum ben bayan arkadaslara, eski fotografın afedersin eblek gibiydi.. en iyisi en yenisi ;)
    bu arada sami kardeşimizin yorumlarını süper! cektinmi kardeşim kendini şöyle yukaardan :D

    YanıtlaSil
  13. sen çirkin değilsin... fil adamı izle... sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. tuvalette fotoğraf çektireyim dedim,ibriği maşrapayı almışım kadraja.mundar oldu canım fotoğraf.moruk olay kırmızı şapkada,sen o şapkayı bul o şapka sana bütün kapıları açacak bak.hissediyorum.bi de o baştaki resim eğer shire ise,sana o şapkanın aynısını bizzat ben alacam.sevgililer günü hediyesi diye,mutlu ol diye.

    YanıtlaSil
  15. özrün kabul edildi,bi daha olmasın!şakka lan şakka şaşkın şirinsin bile diyebiliriz zorlasak:Dama bence de biraz tribünlere oynamışın gibimsi

    YanıtlaSil
  16. ben de sifir yorum olayina takmis durumdayim fotograftan mi dersin.. tek goz fotosu koydum yetmedi, hatunumda.. himm iki gozu mu denesem..

    YanıtlaSil
  17. senin ic guzelligin, iyi niyetin bi de bu guzelim gulduren yazilarin yeter. ozurmus, kotu dusunen dilesin ozuru. iyi ki varsin ve yaziyorsun : )

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?