14.02.2009

Hani bana hani bana demiş!

Sabah uyandım,365 günün her birinde ayrı ayrı sabah uyanırım ama öyle ekstra ehemmiyet vermem hiç bir güne.Ama bugün nasıl bir kumpas yapıldıysa artık beni farklı bir güne uyandığım hissiyatına sürüklediler.Afedersiniz her erkek gibi sabah toplantım için klozetin üzerine kurulup gazetemi okumaya başladım ve daha ilk sayfayla birlikte sevgililer günü adlı rezalet hayatıma girdi,günümün merkezine oturdu.
Millet seksten sekse koşacak,sokaklar öpüşenlerle dolacak lan vb sığ düşünceler meşgul etmeye başladı beynimi.Ben bu denli yoğun düşünme kapasitesine sahip olmadığımdan bir süre sonra salyalarıma hakim olamadım,bellek yetersizliğinden kasılmaya,hatalar vermeye başladım.Neyse ki beni bu hatalardan çalan telefonum kurtardı.Arkadaşım dışarıya çağırıyordu,bugün sevgililer günü,kalk çıkalım dışarı sevgilisi olmayan,tek gezen kızlara bir günlüğüne de olsa sevgili olup sevaba girelim dedi.Ve yaklaşık 10 dakika boyunca sevgililer gününde sevgilisi olmayan kız ve erkek psikolojilerinin farkları üzerine tartıştık,inanın kontörümüz olsa daha uzun sürerdi bu tartışma.
Beni tanıyosunuz,ben sekste öpüşmede bezi olan bi adam değilim,sevgilim olsa karşılıklı temel fıkraları anlatırız birbirimize.Gözümdeki en kral ilişki budur,ikinci sırada da durmadan adamın biri esprileri üretebilen bir kızla sevgili olmak var.Ama o telefonda sevap lafı geçti ya,işte o laf yüzünden bütün prensiplerimi bir yana bırakıp genç kızlarımızın hizmetine girmeye karar verdim,akşam beşiktaş-efes maçı varmış,beşiktaşımı bile ikinci plana attım biraz sevap işleme sevdam yüzünden.Şimdi winamp'ta küçük ibo'dan "küçük bir kız çocuğu" adlı güzide eseri çalma listeme attım ve repeat track butonuna da bastım,15-20 defa dinleyip o küçük,o yardıma muhtaç,o anası babası 'Bu kız sevgililer gününde kimle öpüşecek' diye düşünmeyen yardıma muhtaç kızlarımıza sevabına yardıma koşacağım.
Haydili lillili lillili lilili lili lililer gününüz kutlu olsun.

5 yorum:

  1. ironman,
    benim de karşı cinste aradıklarımın başında komiklilik geliyor, ama nafile bu telaş. bi de okuyucu bu, rapor bekler. söyleyeyim.
    haydi lili lili ya

    YanıtlaSil
  2. kandırmayın oğlum kendinizi.ben ellerine bakıyorum,elleri güzelse tamam.göğüslere bakıyorum bi de.ama göğüslerine bakınca onlar bakmıyor bi daha bana.demek ki evet komikli kadınlar arıyoruz biz.bi de 14 şubat benim için iyi geçti,sevaba girdim.yaradandan dilerim ki sende girmişsindir.

    YanıtlaSil
  3. yüce yaradan sevap sayımı kafi bulmuş olacak ki dün akşam bu aciz kulunu yatağa mahkum etti,yine de boş durur muyum rüyamda kovaladım cümle dilberi.ey juninho söyle şimdi nasıl rapor yazsın bu ellerim,yar eline dokunup güç mü aldım ha?

    YanıtlaSil
  4. slm demirbey;
    sayfamda ödülün var, kabul edersen ;)

    http://cobankizi.blogspot.com/2009/02/odul.html

    YanıtlaSil
  5. güzele bakmak ta sevap ya sen şimdiden ufak ufak başla sevapları biriktirmeye..voliyi de önümüzdeki özel günde vurursun artık nabalım:)

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?