29.03.2009

Mürekcaps+lock

Bu günlük gibisinden bir yazı olacak ama olsun.

Efenim bugün bayram sabahı kalkann çocuklar gibi şendim.Malum seçim günüydü.Pazar sabahı olmasına rağmen kahvaltımı alelacele yapıp oy vermeye koştum.Oylarımı kullanırken mührün cazibesine kapılıp tüm kolumu evet evet evet diye mühürledim perde arkasında.Sık sık perdeden çıkıp ıstamdapan mürekkep tazeledim.En sonunda duruldum ve çıktım kabinden.3 zarftan sonuncusunu da sandığa atıp işaret parmağımı uzattım görevliye.Parmak mürekkepleme yok artık dedi.Ondan sonrasını hatırlamıyorum.Bileklerimi kesmişim o kağıttan oy pusulalarıyla.

Daha da oy kullanmam zati,varsın ceza gelsin.mürekkepim,seçimleri sevme nedenim alınmış elimden neyleyim gerisini.

Şimdi ders çalışmam lazım.Yarın gıda mikrobiyolojisi vizem var lakin hiç çalışasım yok.O daire grafikler yok mu?Aaaah ah var ulan.Kapıldım büyünüze.Şimdi internette istatistik sitelerine girip girip en az sizin kadar güzel grafikler arıyorum ey daire grafikleri.Sütun varmış,tanıştım,ama sen gibi değil o sarmadı beni.Daire grafik ve parmak mürekkepleme ikilisi illaki sadece seçimlerde karşıma çıkacaklarsa ömrümün sonuna dek hergün seçim olsun lan!Kahvaltıda ne yiyeceğimi seçeyim,okula giderken ne giyeceğimi seçeyim,ihalede kozu ne yapacağımı seçeyim,seçeyim de seçeyim.

Parmak mürekkeplemeyi kaldıranların ağzına sıçayım da sıçayım.

2 yorum:

  1. sıçarım gelmişine geçmişine.
    ayıpsa ayıp.

    YanıtlaSil
  2. ya hacım o değil de benim mühürde (yanlış anlaşılmasın seçim mührü) EVET yerine TERCİH yazıyore. tercih ne amk dedim basarken. kılıçoğlu, tercih doğru (reklamlan karışık siyasi yorum da yaptım ha :)

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?