14.03.2009

Seks Seks diye nicesine sarıldım (mim içerir!)

Blog yazarlarından kimi ha kimiii?!!

Sami hazinsesten gelen mimi göğsümde yumuşattıktan sonra yere indirdim.ama biliyordum ki sonrasını da getirmem gerekirdi.ömrüm boyu maç sonunda " iyi mücadele ettik" diyen adamla kendimi özdeşleştirmiş olan minimal teknik kapasiteli ben,hocam Arasones tarafından bana görev verildiğini gördüm ve elimi taşın altına sokmalıyım dedim.

Konu puccadan ve sami beyden okuduğum üzere seks.şimdi ben buraya "hayatta blogdan biriyle yatmam lan" yazsam biliyorum en ufak bir havam olmayacak,mailim 'ne olur benle seviş!!!' diyenlerle dolmayacak.hatta tam tersi bir dahaki sefere 'blogdaki ibneler' başlığı altında mimleneceğim ve blog u okuyan babam tarafından dehşetengiz diz darbeleriyle öldürüleceğim.o yüzden "blogumu okuyan bilimum DİŞİlerle çiftleşesim var babacığım!" diyor,dişiyi vurguluyor ve bu satırlarla babamın gönlünü fethediyorum.

Ha blog unuz var ha yok benim için farkmaz ey müridlerim.Sakın bundan Demirbey nefes alana saldırıyor diye bir düşünceye kapılmayın.Benim de kendi çapımda beğenilerim var elbette.fantezilerim bile var lan.İnanın az biraz param olsa bildiğiniz ıssız adam olur liseliden jimnastiğe,ofisten öğretmene,mordor'da seksten deathstar'da sekse .. binbir türlü fanteziye koşardım.çirkinim lakin para bende.sözüm parama geçer.Sizinle sekse gelmeden önce de şifonyerimin don çekmecesini açar,vakti zamanında 20 liraya kıyıp aldığım mor-sarı çiçekli,yanardönerli,markalı donumu giyer gözünüzde vaay süper iç çamaşırı diye saygınlığımı da kazanırdım.duşumu önceden alır olası bir tiksinme ve beraberinde yatağı terketme durumunu da en başından engellerdim.kulağınıza 'elimi tut,beni hisset.ben senim sen de bensin.şampiyon beşiktaş'  der tırto film kalıplarını kullanarak ateşinizi de yükseltirdim.sabah uyandığınızda yatakta ben olmayınca da korkmayın,bakın uyarıyorum şimdiden.bilin ki ya aşağıya fotomaç,sigara almaya inmişimdir ya da mutfakta-ekstra bir gecelik seksin kapısını zorlayan bir hareket olan- kahvaltı hazırlama eylemine girişmişimdir.pastırmalı yumurta yanında süt ,nefisss.(mutfağa bir girdim mi içine sıçarım,onu da sen temizliyceksin beybi)

geniş arşive sahip olduğumdan dolayı takıldığımız yerlerde football manager-tactics-hücum adlı klasöre girer 1001 filmden birini açar,aklımıza takılan pozisyonları ve dahi aklımıza gelmeyen pozisyonları çalışır tekrar denerdik.bilmemek değil öğrenmeyip de yapmamak ayıp.uf ya seks garip lan mürid(yazar okuyucuyla sohbet havasında yazıyor).hayvanlar da yapıyor,biz de yapıyoruz,wookieler de yapar,e.t bile yapabilir,ama böyle üzerine konuşunca insan bi isterik oluyor.buna tıpta ister ya(histeria ahhah) demişler hatta.

kısaca ben müridlerimi ve okuduğum blogları sevmelere doyamazken issskmek de nerden çıktı.henüz ön sevişiyoruz,işteş fiil.

bana 'yakışıklı' diyip aylardır göt kalkımıyla beni meydanlara salan julie me göz kırparım,ah blog un olsaydı da mimleyeydim derim ve mimime geçerim.

sayın uçan hollandalıyı

uzun bir isme sahip get out of your shell now! hamfendiyi

juninhoooooooooooooooooooooooooooyu

cerenimis ve 

metzelder bey i mim içinde bırakıyorum efem.

7 yorum:

  1. ulan eyvallah, mimliyorsunuz, canımsınız da, ben habire erkeklerden alıyorum bu mimi! ne biçim iş bu anlamadım.
    dahası yukarda da söyle güzelim yazıyor. ne yapmaya çalşıyorsunuz lan?

    YanıtlaSil
  2. 'N'aber Blög und blögırs!'Yakışıklı insan dolma biber dün beni mimlemiş'

    Ahaha!Bu cümleyi kurmak nâblog sahibi biri olaraktan bana da nasip oldu sayenizde;)

    Her ne kadar mimlenmiş olmuş sayılmasam da bilinsin isterim ki teşvük-ü mesaimiz son bulana kadar sizinle halvet olmak isterdi bu deli gönül.Zehirime panzehir olabilirdiniz hissediyorum!

    Bir şişe şarap eşliğinde kaleyi çaprazdan göresim var yakışıklı !
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. allah muhafaza o nası don tarifi yavrummm ::pppp

    ayyy bi de pastırmalı yumurta + süt mü dedin bööööğğk :)

    YanıtlaSil
  4. çaprazdan kaleyi son görüşümde burnum kırılmıştı gel cepheye taşıyalım şu açıyı julie.
    fish hanım,hem enerji veren besinlerden vazgeçmiyor hem de halen kemiklerimizin kuvvetine dikkat ediyor gayet elit bir kahvaltı hazırlıyoruz partnerimize yaranamıyoruz daha napayım yahu

    YanıtlaSil
  5. bi an ulan inşallah beni mimlemez diye düşündüm var ya okurken. hayır hem yazması zor hem de fen lisesi yatakhanesi çıkışlı 4 erkek olduğumuzdan mimleyeceğimiz dişiye de yazık.

    YanıtlaSil
  6. mimleyerek beni ve tüm sevenlerimi şaşırtmış bulunuyorsunuz efendim. okurken hepsi hem güldüler hem garip garip baktılar bana, hem de şiddetli karın ağrısıyla kıvrandınlar gözümün önünde :D:D

    her neyse teşekkürlerimi sunuyorum.ben de isterim ben de mimlicem bir gün diyerek yorumuma son veriyorum :p

    YanıtlaSil
  7. söyluyorum güzelim dinle..
    mimlemişsin yıllar olmuş şimdi gördüm..
    ben mimleri elimin tersiyle nazikçene iterken çok derin bi mevzuda mimlemişsin beni ama sen..
    konu eskimese yazmaz mıydım yazardım demirbey biliyosun sen beni:P

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?