2.07.2009

Behçet Kan Ağlıyor

'Karnım ağrıyor','Hastayım ben bugün' gibi kıvırma çabalarına başvurarak, delikanlı gibi 'Ben regl oldum abilerim ablalarım' diyemeyen kızlarımızla tartışma içine girdim.

Kızlarımız benim duymayı istediğim söylemlerin toplum içinde dile getirilmesinin hoş olmadığını savundular lakin benim anladığım kadarıyla bu bir kıvırma.Zira bu tartışma boyunca kızlarımızın ağzından asla 'REGL' kelimesi çıkmadı,bunun yerine 'adet','aybaşı' gibi eş anlamlı sözcükleri tercih ettiler.Şimdi benim koyduğum tanıya gelirsek bence Türk kızları 'regl' diyemiyor.Dilleri dönmüyor.Erkeklerin mastırbasyon,mastürbasyon,Mr.Bison demeyi becerip masturbasyona gelince dillerinin dönmemesi gibi bir durum.Utanılacak bir şey yok kızlar.Ayna karşısında ağzınıza naftalin koyarak 'Regl' deme pratiği yapınız.Olacak.

Tüm kızlarımızı o dönmeyen dillerinden öperim

4 yorum:

  1. hehe buraya yorumda yapılamamış nedense =)
    evet biz REGL oluyoruz.
    selamlar saygılar.

    YanıtlaSil
  2. hatta diyebilebiliyoruz:)ama içimizden:D

    YanıtlaSil
  3. ben çalıştım. bir dahakine tek seferde söyleyeceğim. amma velakin karşımdakiler bunu duymaya hazır mı sayın demirbey bunu sorarım size?

    YanıtlaSil
  4. bu ülkenin erkekleri vakti zamanında "vladimir beschastnykh" demiş insanlardır efem.hiç korkmayın hazırız.hem duymaya hem de söylemeye.
    bakınız cümle içinde : karım regl oldu!

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?