30.12.2009

İki Binon Bir de Camel Soft

2010 için bir haller bir heveslenmeler mevcut bu aralar.İnsanlar bir önceki kutlamalarının üzerinden 365 gün 6 saat geçişi için heyecanlanıyorlar.Hediyeler,mekan rezervasyonları,planlar havada uçuşuyor.Kırmızı don ve milli piyango satışları tavan yapmış durumda.

Büyütüyoruz herşeyi.Bundan on sene öncesinde milenyum milenyum diye tutuşan da bizdik.Milenyumun içine girince bi sikim olmadığını,onunda 1999un da kendine göre bir milenyum elemanı olduğunu idrak ediyoruz.

31 aralık gecesini de diğer geceler gibi evde geçirmeyi düşünen ben son bir haftadır komplekslerden kompleks seçmekteyim.İnsanın sosyallik düzeyi 31 aralık gecesi dışarı çıkma durumuna göre değişiyor birçoklarının gözünde.Tatil bitip de okula dönünce 'Bu sene en güzel yılbaşı programları kanal d'deydi' diyecek olmak gücüme gider oldu.Sonra bir 'Ben bütün gece boyunca Ntv'nin yayınını izledim' diyerek bilimum çevrenin üzerinde entellektüel bir izlenim mi bıraksam diye düşündüysem de bundan da vazgeçtim hemen.Banttan yayınlar izleyip,yayında ve yapımda emeği geçen tüm sanatçıların çekimleri bir hafta önceden yapılmış programlarda adeta 31 aralık gecesiymiş gibi beni kandırmalarını izlemek istemediğimi düşünüyorum bu ara.Sokağa çıkıp tüm halkıma 'Mutlu noeller' diyesim var.

Efendim,tıpkı doğum günlerini kutlamak ve kutlamamak gibi Yılbaşı gecesinde bir aktiviteye katılmak ve katılmamak da sosyal statü göstergesi haline gelmiş durumda canımız yurdumuzda.Bunların da bütün suçlusu,perde arkasındaki Mtv ve Mtv ye hükmettiğini bildiğimiz Amerika ve İngiltere'dir.

Efendim iyi kötü taşlamalarımızı yaptık yılın belki de son entry sinde.

Bu senenin başında gerçekten güzel,bol yazılı bi giriş yapmama karşın son 4 ay içinde hem sizin hem de kendimin pek onaylamadığı bi şekilde yazıya vakit ayıramadım.Bu nedenle sizlerden özür diler,eski formuma kavuşacağımdan şüphenizin olmamasını isterim.Aslında ben yazı yazamadım ya son 4 ay hepsinin sorumlusu amerika ingiltere fransa.alayı top.


3 yorum:

  1. öle zaten demircim ya fransa enfiye çekse ingiltere haşuruyu nezleyi de biz oluyoz amk:Sama sen bu tür engellemelerden yılacak bi kişi değilsin şubattan sonra eski performansını katlayacaksın hem katla da zaten yaban ellerde tüm özlemimi senin yazılarına gidericem:D

    YanıtlaSil
  2. sevgili miskin sen kullanıyosun kuzum allasen? hayır parası neyse verip bende alıcam :)

    biraz gecikmeli olarakta bağırmak istiyorum "mmutlu noelleer!" :

    YanıtlaSil
  3. çağıl efendiye katılıyorum...aynen...

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?