25.05.2011

Sevişeblink?

Sevgili Britney Spears 'Till the World Ends' adında yeni bir şarkı söylemekte şu sıralar. Bu şarkının türkçe versiyonu 'Gel günaha girelim yanalım gitsin' adlı fazla güzide olmayan parça olabilir. ( Gel günaha girelim'in sadece nakaratını biliyordum, şarkıya hyperlink vermeden önce bi dinleyeyim dedim, dayanamadım. Ne bet şarkıymış lan, gel günaha girelim yanalım gitsin inceldiği yerden kopsun kısmını bilmeniz yeterli, dinlemenize gerek yok)

Sohbette kıyamet konusu açıldığında sunduğum yegane senaryoyu işlemişler klibinde de. Ama şarkının sözlerini yazan her kimse 'Ayıp olur la, annem kız kardeşim dinliycek bu şarkıyı sonuçta.' diyerek seks yerine dans etmek istediğini buyurmuş dünyanın sonu gelirken. Ben yemedim, siz de yemezsiniz tabi, kaçın kurrasıyız biz.
Tam kafamda canlandırdığım şeyleri gördüm klipte. Klipte kızlı erkekli toplaşmışlar dünyanın sonu diye, ıslatmışlar vücutlarını, zenci olanlar yağlamışlar hatta. Öyle sürtüne sürtüne oynuyorlar. Benim hayalimdeki kıyamet gecesi ise şöyle : Kızılay meydanı vb tüm meydanlar kızlı erkekli dolmuş, herkes birbirini süzen gözlerle bakıyor. Nasıl olsa öleceğiz düşüncesi ağır bastığından kalan dakikalar şehvetle aşkla tüketilmeye çalışılıyor. Klipte gördüğüm kadarıyla bi tek Britney Spears kimselere vermeye yanaşmıyor. Yeri geliyor elletiyor ama neticede vermiyor. 5-6 kişilik salak bir erkek grubu da meydanda kız yokmuş gibi Britney Spears'a yanlamaya çalışıyorlar. Hıyarlıklarına doymasınlar, zaman geçiyor... İşte o gün, o dünyanın son gününde artık kızlar teklif ediyor, artık damsız girilir girilmez düşünülmüyor. Açık büfede tek yemeğe abanmayıp da her yemekten, her tattan az az alan adam gibi 'Yemişim sevgilimi, karımı. Yattık onla yatacağımız kadar du bakiym şurada kız kekosu var bi tane, acaba bir kız kekosu nasıl sevişir bi 5 dk deneyeyim. Sonra şuradaki 70lik teyzeye yanlarım.' diye düşünüyor erkekler, 'Bunu da denemedim demeyeyim' düşüncesi ağır basıyor, her yemeğe bi çatal daldırılıyor. Yeri geliyor çok çok çirkin erkekler taş gibi kadınları reddediyor, gün oldu devran döndü, gün artık çirkinlerin günü. Güzel kızlar erkekler kendilerinden çirkin olanlara yaptıkları ayrımı, o ayrımın ruhlarda yarattığı defoyu, ızdırabı tecrübe ediyorlar. Bi şey olsa da kıyamet kopmasa İlyas Salmanvari adamlarla Natalie Portmanvari kızlar çok rahat takılabilecek, konuşup arkadaşlık edebilecek. Ama maalesef kıyamet bu, koptu diyosa Maya kopar!

Bi kelime-i şehadet'lik vakit kalana dek sevişiyor tüm insanlar. 1,5 senelik bir vakit kaldı klibin müstehcen versiyonunun gerçek olmasına. O gün yaklaşınca nerede olacağımı yazarım, sizi de beklerim.

(Seçim minibüslerinin çaldığı gubidik şarkılardan fırsat buldukça kulağıma Cake- Long Time çalınıyor.)

4 yorum:

  1. aa ayıp ediyosun ama seçim müziklerine.. :P
    Bu arada Milow'un Ayo Technology şarkısının klibine de bi yorum getir, arka fondaki kızlara özellikle :D

    YanıtlaSil
  2. @blank sırf gitar çalıp şarkı söyleyerek bu ortama, bu mertebeye erişilebiliyorsa 10 parmağımın 10u da su toplayana dek dağlar dağlar, mavi duvar vb gay şarkılarını çalışırım 7/24 ama sonuçta öğrenirim mereti

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. aslında gitar çalan ama o mertebeye erişemeyen o kadar müzisyen var ki.. Kim bilir belki de yeteneği olduğu için değil hali hazırda zaten parası olduğu için ünlüdür.. En azından Türkiyede böyle..

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?