30.06.2013

Önsöz

"Neden yazamıyordum'a dair bir yazı yazmak elindeki hikaye cephanesi bitmiş karikatürist ya da sitcom yazarına özgü birşey olarak kalmalıydı. Kağıdın başına oturduğumda tek fikrim O'ydu. O'na halaylar çektireyim, evden gelin çıkarma esnasında çeyiz sandığına oturtup para isteteyim, kendimle ortak edip Adıyamanlı Çiğ Köfteci'nin Beşiktaş-Köyiçi franchising'ini aldırayım ve daha nice komik hallere sokayım istedim. Maksat elimin emeği gözümün nuru olan bu blog işlesin ve ataların sözlerini doğru çıkarırcasına ışıldasındı.

Ben kalemi kağıt üzerinde gezdirdim. Bekledim ki yarin adı gezinsin boş sayfanın paragrafının bir başında bir sonunda.
Ben kalemi kağıt üzerinde gezdirdim. 'FMS Katı Faz Ekstraksiyon Sistemi' peydah oldu kağıtta. 'İklimlendirme Kabini' peydah oldu kağıtta. 'HPLC' peydah oldu kağıtta.

Ben fazla çalışmaktan diyeceğimi unutur oldum. Mutsuzluktan uyudum.."

2 yorum:

  1. Merhabalar,
    Bloğunuzu uzun zaman önce keşfettim ve çok beğendim.
    Sizi izlemeye aldım. Yanlış hareketleriniz var. Kendinize çeki düzen verin. Bana uğramayı ihmal etme diycem ama daha elinde ne kitap var ne yazı. Ne biçim blog.
    Yaz da görüşelim.
    Vondırlend'den sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl sevindim seni gördüğüme anlatamam inan. Bana kızıyorsun ama benle aynı miskinlikte ilerlemişsin blog konusunda (yalan yok, bakamıyorum nicedir). Ama özlemişim cidden.

      Koca kitapta düzeltilecek 10 sayfam var. Şubat'ta da 10 sayfa vardı. Aylardır 10 sayfa var. Bir eğitmen olarak beni kitaba iyiye doğruya yönlendir telkinlerinle /:

      Tekrar hoşgeldin. Seni gördüğüme gerçekten çok sevindim..

      Sil

söyle güzelim dinliyorum?