2.03.2009

Pastaya püf de!Hoh deme püf de!

           Benim hayatımdaki en güzel zamanlar hep doğum günümden bir önceki günler olmuştur.Aptalca heyecanlara,hayallere dalıp giderim her 2 Mart'ta.

           Elimde olsa her yılın sadece 2 Mart ını yaşamak isterim.İçim içime sığmaz bir halde,bir sonraki gün ekstrem bi sikimin gerçekleşmeyeceğini bile bile aptal bir "Yarın süper olacak lan!" heyecanıyla patlama düzeyini çoktan aşmış enerjimi saçarım dört bir yana.

           22 yıldır tüm 3 Mart'larda vay çok süperimtrak denilebilecek bir şey gerçekleşmedi.Sahte kremalı pastalar yedim,yanımdaki birilerinin dürtüşleriyle doğum günümü kutlayanlar oldu,cidden hatırlayarak doğum günümü kutlayanlar oldu,unutup kutlamayanlar oldu.her üç durum da önemsiz gerçi,benim biryerlerden çıkıp akciğer solunumuna geçişimin yıldönümü neden kutlanılsın ki?Kısaca 2 mart benim için ne kadar özel,güzel olduysa 3 mart da o kadar berbat,hayal kırıklığı dolu oldu.

           Birkaç gündür Paris Hilton'un verdiği doğum günü partisine kafamı takmış durumdayım.Bir sürü insan belki de sadece televizyonda gördükleri ultra mega zengin bir kadının doğum günü için neden denilen saatte denilen yerde olup,doğum günü partisini kutlamaya iştirak eder anlamadım.Tamam, baş sebep parti bitene dek ekmek yemek en olmadı parti bitiminde ekmek yemek için olabilir,hatta kesin baş sebep budur.Ama bari samimiyetsiz davranışlara girmeseler,Paris özel jetiyle (cedayla değil jetiyle) teşrif ettiğinde ekkiki kokkiki gülüp dravdan "hepbi börfdeğy tuğyuuu" diye yavşak yavşak şarkıları türküleri dillendirmeseler.

           Herneyse!Bugün benim en güzel günüm ve ben bu entry yi girdiğim an itibariyle yaklaşık 3:30 saatim kaldı bitimine.Yarın ise Millenium Falcon'uma atlayıp galaksi galaksi dolaşacağım."Hoop ışşık hızıııı!  Hooop ışşık hızııııı" ddeyu söylenip doğum günüm şerefine tertiplenen partilerde boy göstereceğim.Kırk bakireye tapmaya bal yanaktan tatmaya gideceğim.En güzel günüm kutlu olsun..

9 yorum:

  1. En güzel günün kutlu olsun = )
    daha güzel günler dilerim dolma biber :))

    YanıtlaSil
  2. ''hepbi börfdeğy tuğyuuu'' yakışıklı.

    YanıtlaSil
  3. vay anasını dedim içimden yazının ilk cümlesini okuyunca. bende bende diye bağırasım geldi camları açıp. nitekim benim içinde en güzel, en heyecanlı günler 6-7 mart olmuştur. 8 martlar eh işte dedirtmiştir. hocam aynı yılın çocuğuyuz sanırım; ben bu sene bıraktım doğum günüymüş bilmem neymiş. 20.yılımı kutladım bitti, bi 4-5 sene dinlenmeye alıyorum kendimi, sonra belki kaldığım yerden 21. yaşımı kutlarım.

    mutlu yaşlar olsun haydin görüşürük.

    YanıtlaSil
  4. olsun lan, vallahi de olsun, billahi de olsun.

    *ha istersen bi alo de, en samimisinden iyiki doğdun deriz yine de, tüm bu olanları yaşanmamış sayarız.

    YanıtlaSil
  5. bitti ki en güzel günüm an itibariyle,şu dakikalarda yılmaz morgül misali gözyaşları içerisindeyim.yine de siz varsınız ve en güzel günümü tebrik mesajlarınızla şenlendirdiniz,sağolun varolun eksik olmayın.seviyorum ki sizi ben

    YanıtlaSil
  6. doğum günün kutlu olsun...en mutlu günün de geçmiş ama bilmedik bilemedik artık seneye onu kutlarız..

    YanıtlaSil
  7. doum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce:*

    YanıtlaSil
  8. gizli hayranlar var galiba :D adsız yorumlar falan ;) ha ne işşş :))
    o yorumuda şöyle devam ettirip bitirmek isteğime engel olamadım bu arada;
    sana bocuktan kuş yaptım konacak pencerene..
    hişş en iyisi benim pastamdı ama dimi lan :D

    YanıtlaSil
  9. yeminle blog açtığım günden bu yana güneş gözlüğüyle pardesüyle falan çıkıyorum dışarılara.insanlar birbirlerine "aa bu şeydeki şey değil mi?" diye beni gösteriyorlar yoksa,imza,fotoğraf çektirmesi de cabası.tek tesellim keremcem veya hepsi grupları gibi sikko bi hayran kitlemin olmaması.kitle sağlam ben sağlamım anlıycağın ahhahah.
    pasta ve doğum haftam sürecinde gösterdiğin nezaket ve incelikler için de bin teşekkür etsem az balım

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?