30.07.2011

Amustos Böceğiyle Sokunca (memo tembelçizer esprisi)

Bir süredir yazı girmiyorum. Bu durum beni biraz sıkıyor, eskiden cephanelikten çıkarır bi tane koyardım böyle durumlarda, şimdi cephanemde birşey yok zira cephaneye birşey koyabilecek en ufak vaktim dahi yok. Ama diğer taraftan ağustos ayında blog'um 4 yaşına giriyor. Bugüne kadar blog'umun yeni yaşını hiç kutlamadım. Bu sene kutlayasım var. Bir süredir bulabildiğim, daha doğrusu yaratabildiğim en ufak zaman aralıklarında 4 yılı özetleyen bir yazı yazmaya çalışıyorum. Ağustos 21 de görüşmek üzere.

Yorum yazmıyorsunuz ama yazan olursa diye sorayım 4 yılda böyle panora gibi kentpark gibi lüks araba dağıtır misali hediye mi dağıtsam bişey mi yapsam, bir yarış bir kura bişey yapıp kazananın nick inin baş harflerinden akrostiş mi yapsam, kazananla sevişsem mi napsam? Fikirleriniz olursa buyrun söyleyin çekinmeyin.

(sonralardan gelen edit: ya da 'vay balım sen bizi güldürdün, güldürmeye çalıştın 4 senedir al bu mont da hediyemiz olsun diyeniniz de çıkabilir. Hediye almayı da en az vermek kadar severim. Hediye vermek...)

9 yorum:

  1. sana bi hediyem var o zaman?

    YanıtlaSil
  2. Bugun maddi hesapları yaptım, yarın alıyorum o montu. Durunamadim :/ bi çayını iceriz senin de yeter :)

    YanıtlaSil
  3. vala ben daha bi acaip hediye vardı aklımda ama baktım ki illede çay olsun die diretince sen kırmayım seni hediyemi de 21 ağustosa saklıyım..6.45 beşiktaş iskelesinde buluşalım oldu olcak :)

    YanıtlaSil
  4. Yahu günde en az 40 tık alıyor su sayfa ama Allah askına bı de yorum... Hediye dagiticam diyorum, böbrek verebilirim isteyene, isteyenle sevisirim, isteyene borç para.. Ama yok, yorum yok! Son gunlerin yorum yapani Amelie'yi tenzih ediyorum
    Edit: montu aldım, sapsahane bisey. Havalar soğusa da giysem dualariyla geciriyorm günü bundan kelli

    YanıtlaSil
  5. aa cok sevindim hayrlı olsun senin için denizliye bile kış getirtirim ben sıkma canını! ee ben yorum yaptığıma göre hangisini kazandım şimdi? hı? hı ? :)

    YanıtlaSil
  6. Kızsan, bi de güzelsen sana sevisme hediyesini veriym. Böbreği telefonla bı arkadas istedi. Ne gerilimci insansın hem. Denizli nereden çıktı allasen

    YanıtlaSil
  7. amelie (abdüsselim)1 Ağustos 2011 12:29

    bosver sen denzli menzli lafın gelişi dedim heryer sıcak ztn giy sen montunu keyfine bak hı yorumlarıma bakınca erkek gbi bi tipim mi var ordan öyle mi gözüküyo :s

    YanıtlaSil
  8. şimdi amelie'yle süregelen flörtleşmenin üzerine bize laf düşmez ama...bu blogun caanım ismi nereye gitti ben hala ondayım? tamam bıyık hormonlarımız elverdiğince bırakmak istediğimiz bir şey ama "dolma biber tezgahı" gibi isim mi var yahu? neyse. can sağlığı.

    hediyeler alınır, hediyeler verilir azizim, vallahi sorun değil. ama baki kalan hediye alma-verme gerilimi olur. ben 14ağustosta doğanlara hediye bulamazken 21ağustos çıkışlı blog gibi kansız cansız ama aslında çok can bir şeye hediye hiiç bulamam. ama yine de düşüneceğim.

    zaten; he diye vermek...

    YanıtlaSil
  9. ah cücü, bi görüşemedik bi tanışamadık senle bi tokalaşamadık yıllardır. ve bilmez misin bıyık eksik olmadı yıllar yılı üst dudağımdan. dolma bibertezgahı baya baya saçma gelmeye başlamıştı zaten, demirbey markası da baya baya tutmaya başlayınca böyle, anlaşılması daha kolay bi isme geçiş yaptım. sen kusuruma bakma.

    sen aylar sonra, onlarca yazı sonra gelip buraya bir yorum bıraktın ya. bundan ala hediye olmaz. ilk hediyemi de senden almış bulundum. çok teşekkür ediyorum. hep uğra...

    YanıtlaSil

söyle güzelim dinliyorum?